Centenario Añejo 7y je směs jemných rumů zrajících v menších sudech z bílého dubu po dobu minimálně 7 let, během kterých rum získá svou nenapodobitelnou a unikátní chuť. Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice. Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí,... Celý popis
Koupit za 459 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Ron Centenario Anejo Especial 7 Anos 0,7l 40% (holá láhev)
Doprava:
99 Kč
Skladem
459 Kč
Koupit za 459 Kč
Centenario Añejo Especial 7y 0,7l 40% (holá láhev)
Doprava:
49 Kč
Skladem
569 Kč
Koupit za 569 Kč
Ron Centenario Anejo Especial 7y 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
79 Kč
Skladem
539 Kč
Koupit za 539 Kč
Ron Centenario ANEJO ESPECIAL Rum 7y 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
70 Kč
Skladem
452 Kč
Koupit za 452 Kč
Ron Centenario Anejo Especial 7y 40% 0,7 l (holá láhev)
Doprava:
69 Kč
Skladem
625 Kč
Koupit za 625 Kč
Popis
Centenario Añejo 7y je směs jemných rumů zrajících v menších sudech z bílého dubu po dobu minimálně 7 let, během kterých rum získá svou nenapodobitelnou a unikátní chuť.
Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice.
Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasnicové kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu Centenario jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
Jeho ušlechtilost a kvalita daná tradiční výrobou dělá z tohoto rumu jeden z nejoblíbenějších nejenom na Kostarice.
Výroba rumu Centenario je datována už od roku 1969. Proces výroby rumu začíná sběrem cukrové třtiny, z jejíhož dřevnatého stonku plného měkké a sladké dřeně se získává cukr. Třtina se sklízí patnáct měsíců po zasetí, přičemž sklizeň připadá vždy na léto. seče se ručně až u země a stonky se vozí do cukrovarů, kde se z nich lisuje šťáva. Šťáva je následně podrobena procesu kvašení, během kterého speciální kvasnicové kultury přemění cukr v alkohol a jiné látky. Po dokončení se surovina pro nejlepší kostarický rum čistí procesem destilace. Jedním z produktů destilace je tzv. „mladý alkohol“, který se skladuje v ručně vyráběných sudech z bílého dubu. Tím se zahajuje proces zrání, který dává rumu Centenario jeho vůni, nezaměnitelnou chuť a charakteristické vlastnosti nejlepšího rumu v Kostarice.
Parametry
Výrobce | Centenario |
Značka | Centenario |
Alkohol | 40 % |
Objem | 0.7 l |
Doba zrání | 7 let |
Původ | Kostarika |
Typ sudu | Americký bílý dub |
Druh balení | holá láhev |